Kesmez Ortaokulu


Vizyon: Kurumsal Kimliği ve sunduğu hizmetler bakımından örnek alınan, Eğitim - Öğretim kalitesi eşdeğerlerine öncü, takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip, başta ilimizin sonra da ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü, çağdaş, kalıcı ve özgün eserler koyabilen; evrensel değerlere saygılı, sürekli gelişen bir okul olmak… MÜKEMMELE YOLCULUKTA HER BAŞARIMIZ, YENİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAKTIR.

Misyon: Atatürk’ün İLKE ve DEVRİMLERİ doğrultusunda; Kültürel kimliği ile sahip olduğu tarihi mirası birleştiren Evrensel görüşe sahip olan Stratejik ve bilimsel düşünebilen Milli Eğitim alanında yeni açılımlar sağlayan Eğitimde başaran ve yılgınlığa düşmeyen Zeki,değerlerine sahip çıkan21. YÜZYILIN AYDIN LİDERLERİNİ YETİŞTİRMEKTİR

Başarılar: OKULUMUZ SBS BAŞARISI YILLARA GÖRE; 2009/2010 Eğitim öğretim yılı: 1 ANADOLU LİSESİ - 2 ANADOLU TEKNİK MESLEK LİSELERİ 2010/2011 Eğitim Öğretim Yılı: 1 ANADOLU LİSESİ- 1 SAĞLIK MESLEK LİSESİ -1 AND. İMHTP. LİS. 2011/2012 Eğitim Öğretim Yılı: 1 ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 1 ANADOLU KIZ MESLEK LİSESİ 4 ANADOLU TEKNİK MESLEK LİSESİ **Başarılarından dolayı tüm öğrenci ve Velilerimize sevgi ve saygılarımızı sunarız.

Saatler: 08.30 BAŞLAR 14.50 DERS BİTER
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 ( 332 ) 763 8100

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://karapinarkesmezoo.meb.k12.tr

Adres - KESMEZ KÖYÜ KARAPINAR/KONYA

Öğretmen :17
Öğrenci :164
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1070
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Kesmez Köyü Karapınar/Konya

Adres - KESMEZ KÖYÜ KARAPINAR/KONYA

Ulaşım Şehirler arası otobüsler,servis,özel araç ve Ticari Taksiler ulaşım sağlanmaktatır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Karapınar ilçe merkezine 17; Konya il merkezine 105 km uzaklıktadır. Ereğli ilçe merkezine 30 km uzaklıkta, yol üstünde bir okuldur.